Buurtnetwerk Campagne | Maastricht | Sjoen woene en fijn leve

Fotowedstrijd

 

Fotowedstrijd in onze wijk 6213. Doet u (ook) weer mee? We dagen u uit!

Bent u ook zo trots op uw eigen buurt? Vindt u het prettig wonen in uw buurt en wilt u dat ook graag laten zien en delen met andere buurtbewoners? Doe dan mee aan de tweede fotowedstrijd editie van onze buurt, welke door de werkgroep ‘Groen’ van Buurtnetwerk Campagne georganiseerd wordt.

In 2019 is de eerste fotowedstrijd gehouden met als onderwerp: Voorjaar in onze wijk 6213. Deze wedstrijd was een groot succes en daarom herhalen we dit in 2020 (inclusief verlenging naar voorjaar 2021)

Je kunt je foto uploaden via dit formulier.

Onderwerp Fotowedstrijd:

Het onderwerp van deze nieuwe fotowedstrijd dit jaar is: Oud en bijzonder in onze wijk 6213.

Waaraan kun je denken bij dit onderwerp?
Bijvoorbeeld aan een oude, karakteristieke boom, een monumentaal gebouw, een oude, trouwe viervoeter die voor jou bijzonder is, misschien zelfs aan een oma of opa op leeftijd die erg bijzonder is. Laat je fantasie werken en geef bij het opsturen van de foto een toelichting.

Meedoen aan de fotowedstrijd is simpel.

Maak een aansprekende foto van een plek in je eigen buurt of van iets/ iemands ‘moois en inspirerends’ dat/die je onlangs bent tegengekomen en load deze foto up via de site.

  • Een paar belangrijke spelregels zijn:
    De foto dient herkenbaar in onze wijk 6213 genomen te zijn
  • Wat de foto uitbeeldt dient te voldoen aan het onderwerp. Een extra toelichting kan de foto verduidelijken
  • Er kunnen per fotograaf maximaal 3 foto’s ingestuurd worden.

Jury & Winnaars

Uit de ingezonden foto’s kiest de jury 4 winnaars. Het idee was, dat we dit jaar in september tijdens de Streektafel 6213 de winnaars bekend zouden maken, totdat Covid19 roet in het eten gooide. We maken in het voorjaar van 2021 bekend, wanneer de bekendmaking gedaan wordt.

Correspondentieadres